Kurser

Pågående kurser:

För närvarande (maj 2021) är två nybörjarkurser pågående som hålls av Maggan Båtelsson respektive Robyn Åhlin. Utöver dessa planeras en förberedande agilitykurs och fortsättningskurser av de pågående nybörjarkurserna.

Genomförda kurser:

Föreberedande agilitykurs genomfördes av Maggan Båtelsson och Katarina Ullsten under hösten/vintern 2020. Parallellt höll även Robyn Åhlin en förberedande agilitykurs. Stort tack för trevliga kurser trots ruskigt väder så hade vi kul!

Nybörjarkurs steg 1 genomfördes under sommaren 2020 och är avslutad med Patrik Kalmén och hjälpinstruktör Robyn Åhlin. Tack för en trevlig intensiv kurs!

Maggan Båtelsson och Erika Sandström höll en kurs under sommaren 2020 i belöningsutveckling vilket var väldigt uppskattad. Tack för engagemang!

Fortsättningskurs steg 2 är avslutad med Patrik Kalmén och hjälpinstruktör Robyn Åhlin under våren 2020. Vi hälsar tack till alla för en trevlig kurs med god utveckling!

Nybörjarkurs steg 1 är avslutad med våra instruktörer Maggan Båtelsson och Jeanette Chressman Hoas under vintern 2020

Är du intresserad av att gå kurs i agility hos oss så maila oss! Vi utgår ifrån intresset när vi håller våra kurser så vi vill veta ert intresse!

Mail: agility.gotland@hotmail.com

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close